Prenumerera!

4 maj 2017 • < 1 min

Biblioteksbladet är Svensk biblioteksförenings medlemstidning. Som medlem får du den gratis hem i brevlådan. Men du kan förstås också prenumerera utan att vara medlem.

Bli medlem i Svensk biblioteksförening för 350 kronor/år (175:– för studerande och pensionärer), då ingår tidningen!

Eller prenumerera för 550 kronor/år (inom Sverige). Beställ via e-post. Lösnummer kostar 58 kronor. Beställ här.

Glöm inte att uppge namn och adress när du beställer. Och om det gäller lösnummer behöver vi veta vilket nummer det är du vill beställa, till exempel ”nr 3 2019”.

0 kommentarer

Senaste nytt

Kommentar

Iflas ordförande skjuter på budbäraren

Avslöjandena om rötan inom Ifla fortsätter att ge eko. Den tyska tidningen BuB ägnar sin senaste utgåva åt historien och publicerar en intervju där Ifla-ordföranden Barbara Lison både bekräftar viktiga uppgifter och försöker undergräva Biblioteksbladets trovärdighet.

1 feb 2023 • 3 min

Nyheter

Författare varnas för BTJ-tjänst

I höstas lanserade BTJ sin nya tjänst för författarbesök på bibliotek. Nu varnar Författarcentrum sina medlemmar för att använda den. ”Vi oroar oss för en urholkning av arvodesnivåerna.”

31 jan 2023 • 3 min

Nyheter

Ny uppgörelse i Sölvesborg

Sölvesborgs kommunledning har slutit ännu en uppgörelse med chefen för biblioteket. Denna gång är det Anders Nylander som avslutar sin anställning.

26 jan 2023 • 2 min

Internationellt

Avhopp från Gates-finansierad Ifla-stiftelse

Beslut om framtid och ledning har fått tidigare Ifla-ordföranden Christine Mackenzie att lämna styrelsen för stiftelsen SIGL. Samtidigt pågår samtal med SIGL:s generalsekreterare Gerald Leitner, som sparkats från samma position inom Ifla, om en ny roll som rådgivare.

26 jan 2023 • 2 min