Lediga jobb

IKT-pedagog och bibliotekarie till Haninge

Vendelsömalmsskolan, Haninge kommun | Haninge

15 jun 2021

IKT-pedagog och bibliotekarie till Haninge

  • Arbetsgivare: Vendelsömalmsskolan, Haninge kommun
  • Ort: Haninge
  • Sista ansökningsdatum: 11 juli
  • Omfattning: 100%
  • Anställningsform: Tills vidare
  • Webbplats: Gå till webbplats
  • Kontaktperson: Pernilla Barrientos
Gå till extern ansökan
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.
Beskrivning
Vendelsömalmsskolans vision:
Alla kan, alla behövs, alla ska med. Tillsammans gör vi Vendelsömalmsskolans elever till vinnare av framtiden! Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen! Vendelsömalmsskolan söker nu en kompetent, engagerad och IKT pedagog och ansvarig för uppbyggnad av skolans bibliotek. Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Hos oss finns även grundsärskola och kommungemensamma lärstudiogrupper. Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet. Vi söker dig som brinner för att utveckla IKT, har god samarbetsförmåga och är intresserad av at hitta nya innovativa lösningar.
Arbetsuppgifter
Du ansvar för att leda våra pedagogers kunskaper inom IKT samt driva skolans bibliotek.
Kvalifikationer
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever och medarbetare. Du är väl insatt i aktuell barn och ungdomslitteratur. Du tar egna initiativ och ser utmaningar i att prova olika arbetssätt för att lyckas. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans verksamhet vidare.
Villkor
Erfarenhet är meriterande. Intervjuer sker löpande via Teams. Vi undanber oss eventuella rekryteringstjänster!