Om hur man maxar ett koncept

12 sep 2012 • < 1 min

… och samtidigt urvattnar ett varumärke genom att glömma det där lilla ordet bibliotek… Är det bok- och biblioteksmässa så...

… och samtidigt urvattnar ett varumärke genom att glömma det där lilla ordet bibliotek…

Är det bok- och biblioteksmässa så är det och vem säger att den behöver begränsa sig till mässområdet i Göteborg. Nej, ut bland folket ska kommersen och det med hjälp av Swebus. För under Bokmässan (sic) den 27-30 september blir det bokåka av på Swebus alla bussar genom ett samarbete med Bokmässan (sic), tidskriften Vi Läser och förlaget Novellix.

Ombord på samtliga Swebus bussar till Göteborg finns gratisexemplar av tidskriften Vi Läser. Alla Swebus resenärer som besöker Bokmässan (sic) får en gratis novell från Novellix. Bokbloggarna Bibliophilia, Beas bokhylla och Ord och inga visor rapporterar från resan och mässan via sina bloggar och på www.swebus.se
Swebus kör ett femtiotaltal bussar från hela landet till Göteborg under mässperioden. Ombord på bussarna finns gratis wifi och eluttag.

Det här är säkert jättekul för alla som ska till bokmässan. De som ämnar besöka Bok & Bibliotek blir utan…

0 kommentarer

Senaste nytt

Nyheter

Finska tips om nationellt e-bibliotek

Omvärldsbevakning, AI och tips att ta med sig för den som vill skapa nationellt e-bibliotek var några frågor som lyftes på Biblioteteksdagarnas första dag på Sara kulturhus i Skellefteå.

22 maj 2024 • 8 min

Nyheter

Vill göra sjukhusbiblioteken synligare

Sjukhusens bibliotek berörs när de ekonomiskt krisande regionerna ska spara pengar. Det kan försämra vårdkvaliteten, hävdar Anna Videfrost, ordförande i Föreningen Sveriges sjukhusbibliotekschefer, SSBC.

21 maj 2024 • 3 min

Nyheter

Så ska bokens värde säkras

Politiken bryr sig inte om litteraturen. Det anser Sveriges författarförbund som samlar representanter från litteraturområdet för att stärka branschens intressen.

15 maj 2024 • 2 min